Rapportage over duurzaamheidsdoelstellingen van Corteva

Arbeiders in een perenboomgaard

De aanpak van onze duurzaamheidsdoelstellingen

Bij Corteva Agriscience hebben we 14 ambitieuze doelen gesteld om het leven gezamenlijk te verrijken door middel van duurzaamheid. Hoe we als bedrijf samen met onze partners werken aan deze doelstellingen en vooruitgang boeken, geeft uiting aan onze betrokkenheid - we doen het voor het goede en voorgoed. Onze aanpak is gebaseerd op best practices en wereldwijde kaders voor duurzaamheid.

We delen onze reis vanaf
het begin.

Ontdek hoe wij via onze materialiteitsanalyse hebben bepaald welke zaken het belangrijkst zijn voor boeren, het land, onze gemeenschappen en onze activiteiten. Lees welke belangrijke rol belangrijke betrokkenen hebben bij het ontwikkelen van onze doelstellingen.

Materialiteitsanalyse

dankzij een gezamenlijke inspanning hebben we de aandachtsgebieden geïdentificeerd waar we de grootste impact kunnen hebben. Lees meer over ons ontwikkelingsproces voor materialiteitsanalyse.

 

Meer informatie

 

Het erbij betrekken van belanghebbenden

Het erbij betrekken van belanghebbenden is een cruciaal onderdeel van de manier waarop we de doelen hebben ontwikkeld en hoe we onszelf verantwoordelijk stellen en vooruitgang boeken met het realiseren van onze doelstellingen. Lees meer over hoe onze belanghebbenden een essentieel onderdeel vormen van de wijze waarop we het leven gezamenlijk verrijken door middel van duurzaamheid.

 

Meer informatie

 

Man in een veld bij een dorser

"Inzicht in de behoeften en belangen van onze belanghebbenden is van cruciaal belang geweest voor onze strategie, waarbij we prioriteiten hebben geïdentificeerd en ons hebben gericht op activiteiten waarmee we de meest positieve impact kunnen hebben. Het zal evenzeer van cruciaal belang zijn, aangezien we de voortgang bewaken en er verslag over uitbrengen." 

- Anne Alonzo, Chief Sustainability Officer bij Corteva Agriscience