Pioneer

header-maiszaad4.jpg

Pioneer is een producent van zaden en inoculanten. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is wereldwijd actief. Het onderzoeksteam van Pioneer is gespecialiseerd in het telkens verbeteren van het genetisch- en opbrengstpotentieel van de producten. Verschillende innovaties heeft Pioneer op haar naam geschreven zoals LumiGEN, zetmeelrijke Dent-mais en Earflex

Alle Pioneer maishybriden worden in een Europees proefveldnetwerk  getest. Daardoor kan Pioneer onafhankelijk van de weers- en groeiomstandigheden in de Benelux de hybriden uitvoerig testen op opbrengststabiliteit.

Wilt u rechtstreeks contact? Dan kunt u bellen of mailen met een van de Pioneer-areamanagers :

 • Mark De Veirman
  Area Manager Pioneer
  0475 460432
 
 • Productondersteuning & Promotie
  Jo Van der Donck
  0477 759927
  Martin Geldhof
  0477 402966 

 


Pioneer brochure Inoculanten 2021

Maximaal rendement uit eigen ruwvoer

Voldoende ruwvoer van goede kwaliteit is de basis van het moderne melkveehouderijbedrijf. Smakelijk ruwvoer op de voergang waar de koeien voldoende van opnemen, betekent al snel een besparing op de aankoop van krachtvoer. 

In deze nieuwe brochure kan u lezen over goed inkuilmanagement en hoe en wanneer u inkuilmiddelen kunt inzetten voor een optimale ruwvoerkwaliteit. Ook vertellen enkele veehouders over hun ervaringen met onze inkuilmiddelen.

Download hier onze brochure.


PIONEER BROCHURE 2021 BE web front

Brochure Mais 2021

De 4 toppers voor Belgie 2021

Producten

Pioneer heeft een groot assortiment van maiszaden en inkuilmiddelen voor gras en mais. 

Maiszaden

Inkuilmiddelen

Meer weten?

Innovaties

Pioneer team