Doelstellingen ten behoeve van onze gemeenschappen

Moeder met baby

Ons engagement

Wij helpen landbouwgemeenschappen floreren door onze klanten en collega's in de landbouw en de gemeenschappen waar we wonen en werken, vooruit te helpen. Wij zetten ons in om mensen aan te moedigen en te beschermen in het voedselsysteem en de bredere landbouwgemeenschap.

Onze doelstellingen voor 2030

Medewerkers veilig houden

De gezondheid en veiligheid van mensen in onze vestigingen en personen actief in de landbouw beschermen. 

Landbouw is een van de gevaarlijkste sectoren wereldwijd. Om landbouwers te ondersteunen, moeten we ervoor zorgen dat we werkkrachten in de landbouw veilig en gezond houden.

Vrouwen machtigen, jongeren mogelijkheden bieden en gemeenschappen benaderen

Vrouwen machtigen, jongeren mogelijkheden bieden en gemeenschappen benaderen in alle wereldwijde gemeenschappen waar ons bedrijf werkzaam is en alle landen waar we zakendoen tegen 2030. 

 

 

 Wij geloven dat landbouwgemeenschappen baat hebben bij economische kansen en sociale inclusie voor iedereen. We breiden ons lokale vangnet wereldwijd uit via het programma Corteva Grows.

 

 

 

Een miljoen uur vrijwilligerswerk

Eén miljoen uur vrijwilligerswerk van Corteva-medewerkers aanbieden om mensen en gemeenschappen wereldwijd te steunen tegen 2030.

Onze meer dan 20.000 medewerkers kunnen bergen verzetten om anderen en de ruimere landbouwgemeenschap te helpen. Wij bieden meer lokale mogelijkheden voor vrijwilligerswerk via het programma Corteva Grows.

De bevoorradingsketen transparanter maken

De bevoorradingsketen transparanter maken, van landbouwer tot consument, door middel van digitale hulpmiddelen waarmee landbouwers meerwaarde kunnen creëren via transparantie in landbouwmarkten, levensmiddelensystemen en gemeenschappen. 

Transparantie is van essentieel belang voor duurzaamheid. Meer dan ooit willen consumenten en belanghebbenden weten hoe onze voeding wordt geproduceerd. Via digitale hulpmiddelen helpen we landbouwers informatie in alle openheid op te volgen en te delen.

Vader en zonen in veld

“Digitale hulpmiddelen waarmee landbouwers hun verhaal kunnen vertellen - hoe ze hun gewassen telen, hoe ze hun land duurzaam bewerken - zijn essentieel om de landbouw in verbinding te brengen met consumenten, en met gemeenschappen wereldwijd.”

- Sid Gorham, President, Digital Business Platform bij Corteva Agriscience

Duurzaamheidsdoelstellingen