Rapportage over duurzaamheidsdoelstellingen van Corteva

Arbeiders in perzikboomgaard

Hoe we onze duurzaamheidsdoelstellingen aanpakken

Bij Corteva Agriscience hebben we 14 ambitieuze doelstellingen vastgelegd om samen levens te verrijken via duurzaamheid. De manier waarop we deze doelstellingen als bedrijf en samen met onze partners ontwikkelen en ernaartoe werken weerspiegelt ons engagement - we blijven ervoor gaan. Onze aanpak steunt op beste praktijken en globale kaders voor duurzaamheid.

We delen onze inspanningen vanaf
het begin.

Kom meer te weten over hoe we geïdentificeerd hebben wat het belangrijkst is voor landbouwers, het land, onze gemeenschappen en onze activiteiten, aan de hand van onze beoordeling van de relevantie. Ontdek de cruciale rol van belangrijke belanghebbenden in de ontwikkeling van onze doelstellingen.

Beoordeling van relevantie

Via een gezamenlijke inspanning hebben we de focusgebieden geïdentificeerd waar we de meeste impact kunnen hebben. Kom meer te weten over ons ontwikkelingsproces voor de beoordeling van de relevantie.

 

Meer info

 

Interactie met belanghebbenden

Interactie met belanghebbenden is een essentieel onderdeel van hoe we de doelstellingen ontwikkeld hebben en hoe we verantwoording afleggen en naar onze doelstellingen toe werken. Kom meer te weten over hoe onze belanghebbenden een essentieel onderdeel zijn van hoe we samen levens verrijken via duurzaamheid.

 

Meer info

 

Man in veld bij dorsmachine

“De behoeften en belangen van onze belanghebbenden begrijpen is essentieel geweest om onze strategie te focussen, prioriteiten te identificeren en activiteiten te bepalen waarbij we de meest positieve impact kunnen maken. Het zal even belangrijk zijn wanneer we onze voortgang opvolgen en rapporteren.” 

- Anne Alonzo, Chief Sustainability Officer bij Corteva Agriscience